Joy Kontinental Sängpaket i gruppen Sovrum / Sängar och Tillbehör hos hemmadirekt.se (GM-KS-0022)
Joy Kontinental Sängpaket
Joy Kontinental Sängpaket
Joy Kontinental Sängpaket
Joy Kontinental Sängpaket

Joy Kontinental Sängpaket

Bredd: 
Antal: 
  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: GM-KS-0022
Joy Kontinentalsäng

Joy Kontinental är uppbyggd av tre olika fjädersystem, ett bonell och två uppsättningar pocket. Pocketfjädrarna som placerats i mellanmadrassen har en progressivfunktion, detta innebär att sängens komfort skall anpassa sig efter just din kropp. Du slipper därför välja hårdhet på madrassen! 

Högst upp på sängen vilar en pikerad bäddmadrass med en stabil 4 centimeter tjock latexkärna, insluten i en komfortabel och omfamnande vadd! 

Harmony Huvudgavel

Gedigen gavel som har en snygg design och trendig pikering. Harmony har en totalhöjd på 120cm, men kan monteras på valfri höjd med de medföljande beslagen.

Produktinformation

Joy Kontinentalsäng

Joy Kontinental är uppbyggd av tre olika fjädersystem, ett bonellsystem och två uppsättningar pocketsystem. Pocketfjädrarna som placerats i mellanmadrassen har en progressiv funktion, detta innebär att sängens komfort skall vara bra oavsett om man väger lite mer, eller mindre. Du slipper därför välja hårdhet på madrassen!  

Högst upp på sängen vilar en pikerad bäddmadrass med en stabil 4 centimeter tjock latexkärna, insluten i en komfortabel och omfamnande vadd! Notera att mellanmadrassen inte är delad. 

Leverans och frakt

Lagersaldo:
0
Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: